Екипът на Гала сътвори чутовен гаф

Гласувайте за статията

Тв водещата веднага побърза да хвърли вината върху Искрата

Екипът на Гала успя да сътвори чутовен гаф, който възмути зрителите.

Родната поп музика е бедна на изпълнители, но това не пречи да имаме две певици с еднакво име. В случая става въпрос за Дара и Дара Екимова.

За звездата от „Х Фактор“ Дара е аритистичен псевдоним, а истинското и име е Дарина. Докато Екимова е записана Дара в акта си за раждане.

Гала

Тв водещата веднага побърза да хвърли вината върху Искрата

Покрай съвпадението на имената на двете млади певици, екипът на Гала от предаването „На кафе“ сътвори недопустим гаф. Тийн звездата от „Вирджиния Рекърдс“ гостува в четвъртък сутринта на Гала.

След като излъчиха запис с видео послание от блогъра Емил Конрад, в предаването последва и „включване“ от Искрен Тончев-Искрата. Ентусиазирано пеещият композитор започна да хвали Дара и да ръси пожелания към колежката си. На второто изречение обаче стана ясно, че Искрата говори за Дара Екимова, с която имат дуетно парче „Сагапао“.

Гафът не остана незабелязан и предизвика конфузия в студиото. Не стана ясно дали объркването е дело на екипа, дали видеото е старо и грешно избрано или грешно записано, но Гала хвърли вината на Искрата, като намекна, че той е объркал двете Дари, забеляза „Лайфонлайн“. Гостуващата в предаването Дара не се впечатли от грешката и дори подчерта, че харесва адашката си, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар