Глобиха Деси Цонева заради…

Гласувайте за статията

Репортерката на „На кафе“ им отговори със солени попържни

Деси Цонева попадна в редиците на известните личности, отнесли глоба за…

Оказва се, че и Деси Цонева е сред изпатилите си от столичния „паяк“. Служителите на Центъра за градска мобилност изловили младата майка в нарушение й я „закопчали“.

Деси Цонева

Деси Цонева с предизвикателно черно боди

Репортерката в „На кафе“ била санкционирана преди два дни, в резултат на което изпрати солени попръжни на скобаджиите. Деси Цонева показа в социалните мрежи съобщението, с което я уведомяват, че е паркирала неправомерно в зелена зона, в която един час по принцип се таксува за 1 левче.

Вероятно Деси е била на репортаж и улисана в задълженията си към Нова тв, е изпуснала срока, в който да си пусне смс. Пропускът излезе на Цонева 30 лева – толкава се плаща за отключване на скобата, пише pik.bg.

Междувременно се вижда с просто око Деси, която е майка от съвсем скоро, вече е в супер форма. Тя е особено дейна в Инстаграм, където напълно обърква последователите. В един момент тя публикува нежни снимки с бебето и с по-големия си син Янчо, а в следващия се появява в провокативен кадър по бельо и с предизвикателен поглед.

Преди няколко дни тв водещата пусна кадри, на които позира в черно боди с дълбоко деколте.
До снимката Деси е написала, че отново се чувства секси.

За съжаление, тя не издава формулата на успеха си. Вероятно част от истината се крие в страхотния ѝ работохолизъм и деен начин на живот – все пак Цонева се върна на екран буквално дни, след като беше родила.

Бащата на момиченцето на Деси, е издателят Явор Стефанов, за когото тя се омъжи през лятото на тази година.
Дъщерята на Димитър Цонев има и по-голям син – Янчо, от първия си брак с Янчо Таков-младши, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар