Ето коя е тайнствената бишва съпруга на фермера Димитър Калайджиев? (ФОТО)

Гласувайте за статията

Бизнесменът се провали в опита да се докаже на бившата си жена

Сана ясно коя е тайнствената бивша съпруга на фермера Димитър Калайджиев.

Феновете на „Фермата“ станаха свидетели на екранната любовна история между Димитър Калайджиев и Красимира Цочева.

И докато Краси все още е омъжена, то Димитър Калайджиев е разделен със съпругата си от близо година.
Досега не бяхме виждали бившата му вече половинка, но скорошни снимки разкриха, че всъщност дамата е изключително атрактивна.

Димитър Калайджиев

Бизнесменът се провали в опита си да се докаже на бившата

Милка е завършила дентална медицина и освен като зъболекар, практикува и като дерматолог в клиника за разкрасителни процедури.
Поставяне на филъри, лифтинг с плазма и изглаждане на бръчки, са ежедневие за бившата половинка на Калайджиев. Красавицата никога не е разчитала на финансовите възможности на мъжа си или семейството му, тъй като се радва на висока заплата.
„Мечтая един ден да имам собствена клиника за естетични процедури“, отговорила Милка на Димитър, когато за първи път я попитал какви са мечтите й. Обещал й, че един ден ще ги сбъдне. Това все още не се е случило

Милка никога не е разчитала на парите му

В началото на връзката им били силно влюбени и почти неразделни. Постепенно обаче травмите от детството на Димитър Калайджиев започнали да си проправят път във връзката им. Той станал заядлив, вдигал скандали, а язвителните му забележки ставали все по-жестоки.

Рядко помагал на Милка в грижите за дъщеричката им Лилиан, не се включвал в домакинските задачи и редовно закъснявал от работа. Случвало се да не се виждат с дни, тъй като се прибирал късно вечерта, когато жена му и детето вече спят. В един момент и двамата осъзнали, че връзката им няма бъдеще и сложили край на агонията. Разделят се окончателно преди повече от половин година, а Митко започва психотерапия.

Влиза във „Фермата“ с идеята да докаже на бившата си, че е нов човек. Но сметките му се объркват
В риалити формата богатият бизнесмен от отбор „Чорбаджии“ срещна красивата и обвързана майка Красимира Цочева от отбор „Сиромаси“ и между двамата припламнаха искри.

Остроумният и аналитичен Митко успя да влезе под кожата на Краси и да я убеди, че трябва да се раздели с мъжа си. Авантюрата им във „Фермата“ продължава, а Калайджиев доказа на бившата си единствено, че са взели правилното решение да се разделят.

Димитър Калайджиев

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар