Анджелина Джоли направи неочакван подарък на Брад Пит (Вижте как го изненада)

0

В живота на актьора се появи светлина, четири дена децата ще са с него

Анджелина Джоли изнанда бившия с неочакван подарък. По време на празниците за Дена на благодарността тя реши да остави децата да прекарат четири дена с него.

Брад Пит има всички основания да е в добро настроение. И наистина в живота му в момента всичко се нарежда. Първо намери жена в лицето на колежката си Алия Шоукат, с която да прекарва свободното си време. Освен това бе изненадан приятно от  Джоли, че ще му даде децата.

Снимка: 7days.ru

Според запознати 44годишната актриса е дала съгласие Брад да заведе наследниците си на голям уикенд . Захара, Пакс Тиен, Шайло и близнаците Вивиан и Нокс ще му гостуват къщата в Лос Феличе.

Само Мадокс няма да присъства, той учи в Корея, но и не поддържа отношения с баща си.

Това дойде за актьора като гръм от ясно небе, тъй като до скоро бившата му съпруга се държеше  крайно неприятелски. Дори се оплака в интервю от него заради факта, че Брад я принуждава да живее в Калифорния.

Не става ясно какво е накарало Джоли да смекчи поведението си и да позволи на децата да останат толкова дълго с татко си. Дали пък няма да ходи на среща с някое от потенциалните си гаджета? Или пък просто иска да остане сама.

Пит обаче ще трябва да отложи срещите си с новата си изгора. Но той изобщо не съжалява защото ще прекара с момчетата и момичетата един щастлив празник, предават от 7days.ru.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.