Константин си изгуби ума по…

Гласувайте за статията

Той за първи път си позволява да бъде толкова емоционален

Попфолк певецът Константин не е на себе си от щастие.

Запознати издават, че причината за това се крие в красива албанка, по която изпълнителят си е изгубил ума. Брюнетката успя да стопли сърцето на чалга звездата и той публично да признае какво чувства към нея.

Константин

Той за първи път си позволява да бъде толкова емоционален

Изпълнителят на „Черна роза“ за първи път си позволява да бъде толкова емоционален и да признае какво чувства без да се замисля за последствията. И преди да си помислите, че българският Брад Пит е забърсал някоя знойна красавица, бързаме да уточним, че не става въпрос за любовни искри. Константин е пленен от изпълнение на неговата балада „Болка в минути“ от албанска певица.

„Поздрави на колежката от Албания! Изпълнен съм с гордост! Нищо не придава по-голяма стойност на нещата, които създавам, от това да видя, че някой е положил толкова усилия, за да научи текста, за да изпее, за да почувства и пресъздаде през собствената си душа, онова, което е открил за себе си в тези 241 секунди на изкуство, наречени “Болка в минути”, пише в той в Инстаграм.

Във въпросната балада участие с кратък рефрен има и Деси Слава, която по онова време преживяваше силно любовно разочарование и на драго сърце се навила да излее душата си в няколко реда, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар