Вече е ясен победителят във „Фермата“

Гласувайте за статията

Конкуренцията става все по-ожесточена

С наближаването на финала на риалитито „Фермата“, конкуренцията между участниците става още по-ожесточена.

Месец преди края на шоуто един от фаворитите за победата вече е ясен. Според участниците голямата награда от 100 000 лева трябва да отиде при многодетната майка Веселка.
Трудолюбието и верността превърнаха младата майка на три деца в любимка на жените. „Веси е по-морална и по-ценна от мен, аз не заслужавам да спечеля шоуто“, заяви домакинята Красимира. Самата тя обяви в ефир раздялата с бащата на сина си навръх рождения си ден и завъртя любов с един от участниците във „Фермата“ – Митко Калайджиев.

"Фермата"

Конкуренцията става все по-ожесточена

Маникюристката Силвия, която напусна „Фермата“, също подкрепи Веселка. Преди да си тръгне от предаването, тя й даде ценни съвети как да се бори с конкуренцията.
Фен на майката-героиня е и автомонтьорът Красимир. Според него конярката е най-достойна за големия приз. „Веси ми е на сърце да спечели. Рискувала си е цялата младост. Мисля, че тези пари ще й помогнат много за децата“, заяви той.

Отрудената 22-годишна майка трогна героите от „Фермата“ с тежката си съдба. Младата жена отглежда коне в село Борима и живее с наследниците си в лишения.
С първия си партньор се разделила заради злоупотребите му с алкохола и физическия тормоз, на който я подлагал. С втория си мъж е щастлива, но двамата нямат собствен дом и делят един покрив с родителите й, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар