Щерката на Румен Радев направи нещо шокиращо (ФОТО)

Гласувайте за статията

Дарина за пръв път лъсва в подобна светлина

Наследницата на държавния глава на Република България – Румен Радев – Дарина, шокира всички с това, което направи.

Щерката на Румен Радев бе хваната в неприятна изцепка насред София. Дарина, която е ученичка в 12 клас в столичното 35-о СУ „Добри Войников“, бе заснета от своя съученичка как показва среден пръст. Случката се разиграла, докато президентската щерка се вози в автомобила на свой приятел.

Румен Радев

Дарина за пръв път лъсва в подобна светлина

Видеото бе публикувано от нейната дружка в социалните мрежи. На него се вижда как компанията на Дарина се е разделили в две коли, които се движат паралелно по столична улица. Щерката на Румен Радев се вози на задната седалка на едната. През отворения прозорец тя показва среден пръст на приятелите си в съседния автомобил.

Видеото е озвучено от силна музика, която кънти от двете коли. От него се вижда, че Дарина и компанията й се забавляват и се провикват през отворените прозорци, докато се придвижват.
За пръв път президентската щерка лъсва в подобна светлина. До този момент публичните й изяви бяха свързвани само и единствено с успехите й на театралната сцена.

Дарина Радева остави всички без думи

По-малкият й брат Георги пък вече два пъти бе в епицентъра на скандала. Синът на държавния глава също е ученик, но в столичното 38-о училище „Васил Априлов“. В свободното си време той усилено тренира футбол. В началото на тази година името му бе забъркано в скандал заради сбиване за момиче в софийска дискотека. Припомняме, че не би следвало в малките часове на нощта да се допускат лица под 18-годишна възраст в подобен тип заведения.

Преди това пък излезе информация за друго сбиване в двора на училището му. В него обаче синът на Румен Радев нямал физическо съприкосновение с никого, а просто бил свидетел на грозната случка.

Припомняме, че сестра му Дарина още от 9 клас е част от актьорската школа „Ле Страпонтен“, принадлежаща към гимназията, където тя учи. Благодарение на ролите си там Дарина неведнъж е участвала във всевъзможни театрални фестивали у нас и в чужбина.

За блестящото представяне, тя и съучениците й са били награждавани с първи места. От тази година обаче дъщерята на Радев ще трябва да се раздели с трупата, тъй като се готви за зрелостни и кандидатстудентски изпити. По всяка вероятност тя ще продължи висшето си образование в сферата на изкуствата.
И двете деца на Румен Радев живеят при майка си – неговата първа съпруга Гинка Кесякова, а с баща си се виждат по празници и специални поводи, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар