Ани Цолова посрещна новата си снаха

Гласувайте за статията

Брат й успял да преодолее кризата от развода

Журналистката Ани Цолова посрещна новата си снаха

Това се случва, след като брат ѝ Стоян успя да превъзмогне скорошния си развод и срещнал друга жена. Новата половинка на репортера също била журналистка, но не работи в Би Ти Ви, където той се подвизава в момента.

Ани Цолова

Брат й успял да преодолее кризата от развода

Стоян все още не бил готов да афишира връзката си публично. Той се страхува, че е минало твърде малко време, откакто с бившата му съпруга узакониха раздялата си пред съда. Въпреки това запознал настоящата си половинка със сестра си. Именно Ани Цолова, е най-близкият му човек и бе в основата на присъединяването му към екипа на Би Ти Ви. Тя го тешала и след внезапната раздяла, която Стоян изживял повече от тежко, тъй като голямата му любов Катина била инициаторът на разлъката.

Стоян Георгиев отново лети на крилете на любовта

Въпреки че само преди две години им се роди син, появата на втория им наследник не успяла да скрепи отношенията им. Братът на Ани Цолова и бившата му жена са родители на две деца – малкия Георги, който е кръстен на родителите на Стоян и Ани, и 8-годишната Дана. Доскоро репортерът не спираше да се хвали със семейната идилия, на която се радваха със съпругата и наследниците му. Той непрестанно публикуваше снимки от общите им почивки, както и от красивата им къща с двор като райска градина.

След развода обаче Стоян е изтрил всички кадри, напомнящи за щастливото му близко минало. Негови колеги от телевизията пък споделят, че известно време не бил на себе си от мъка. Към днешна дата с вече бившата му жена все пак поддържали контакт заради децата и цивилизовано се разбрали кой колко време да прекарва с тях.

Самата Ани също неведнъж е била пред развод. По един или друг начин обаче до този момент със съпруга ѝ – оператора Васил, успяват да прескочат кризите и продължават да живеят заедно. От няколко месеца дори половинката на бившата водеща е неин бизнес партньор и заедно организират семинарите, които Цолова води, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар