Венета Райкова потъна в траур

Гласувайте за статията

Блондинката изгуби много скъп за нея човек

Водещата на предаването „Папараци“, което се излъчва по Би Ти Ви – Венета Райкова, потъна в траур.

Запознати издават, че съвсем наскоро издъхнала нейната баба по майчина линия, към която журналистката била изключително привързана. Възрастната жена имала големи заслуги в отглеждането на Венета Райкова. За никого не е тайна, че нейните родителите се разделили, когато тя била твърде малка.

Венета Райкова

Блондинката изгуби много скъп за нея човек

Това е втора голяма загуба за Венета Райкова, която преди време се сбогува и с обичния си дядо. И двамата били погребани на гробището в „Бояна“, а тв звездата редовно навестявала вечния им дом.

„Често ходя там и гледам към София, и виждам колко безсмислена е борбата за победа, за кариера, защото всички свършват там. До тях е погребан мой познат, един от най-богатите хора, почина млад, по нелеп начин… Там разбираш, че бедни и богати завършват на едно и също място, ковчегът няма джобове…“, споделя скърбящата Венета.

Преди време водещата направи друго шокиращо откровение – че не би отишла на погребението на баща си за нищо на света. Тя е категорична, че човекът, който я е създал, е единствено неин биологичен родител. „Често го наричам „този, който ми се води баща“ и дотам“, признава блондинката на всеослушание, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар