Синът на Цеца Величкович с куп претенции за сватбата (Даже гостите се шашнаха)

Гласувайте за статията

Синът на Цеца Величкович шашна с претенции

Подготовката на сватбата, които мнозина наричат ​​“събитието на десетилетието“ приключи. А синът на Цеца Величкович – Велко Ражнатович и бременната му годеница, Богдана Родич, ще си кажат съдбоносното „да“ в неделя, 24 ноември.

Тържеството ще включва около 500 гости, а Велко, според старите обичаи, ще отиде да вземе булката от семейния й дом, в родния й Тител.

Поканите са изпратени, а гостите доста се шокирали, когато научили, че има и строг дрескод. И изискват от гостите си много специално облекло.

„Сватбата ще бъде красива и бляскава. Цеца държеше сметка на всеки детайл, точно както Велко и Богдана. Специално внимание обърнаха на дрескода. За да бъде всичко на ниво, изискаха в поканите изрично да се подчертае стила на обличане за събитието“, разказва източник пред сръбския портал Курир.рс

Велко ще вземе булката заедно със сватбарите, като само няколко часа преди сватбата Богдана също ще дойде в къщата си. Богдана искала вечерта да преспи във вилата на Цеца, където така или иначе вече живее.

„С оглед на това, че снахата на Цеца е бременна, а в родния й град няма свои хора, за нея е по-лесно да преспи във вилата на Цеца, а в родната си къща ще се приготви с помощта на майка си, двете сестри и кръстницата си. Естествено, този план може да бъде променен“, разкрива източникът.

Цеца се е погрижила за всеки детайл. Специално внимание се обръща и на облеклото, защото всичко ще бъде на най-високо ниво. За жените се изисква да са с дълги, елегантни рокли, а мъжете в костюми. Така че Ражнатович показват, че мислят за всичко и нищо не оставят на случайността.

Синът на Цеца Величкович шашна с претенции сн. инстаграм

Синът на Цеца Величкович шашна с претенции сн. инстаграм

Сватбата ще се състои в луксозен хотел, в новата част на Белград, а сръбските медии се подготвят да разкрият всеки детайл от най-голямото събитие на месеца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар