Стана ясно кой е Кукерът от „Маскираният певец“ (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Гала разкри Кукера от „Маскираният певец“

Половината участници от „Маскираният певец“ вече свалиха своите маски. В шоуто, което се радва на изключителен успех сред зрителската аудитория, останаха най-загадъчните образи. В последния епизод предаването напусна Шапката, а зад маската се криеше не кой да е, а Къци Вапцаров. Участието му предизвика шок сред зрители и панелисти.

От останалите участници в шоуто се знае, че Принцесата е Алисия. Пилето е Дивна. А кой е Кукерът? Герасим Георгиев-Геро не случайно се прави на шут и отклонява вниманието на зрителите с предположението си, че зад маската на Кукера се крие народната певица Николина Чакърдъкова. Истината е, че Кукерът е Ненчо Балабанов, който е приятел и колега на Геро и той умишлено се опитва да го опази по-дълго в тайна, за да се задържи в предаването.

В последния лайф Кукерът даде много точна улика, която потвърждава теорията, че това е точно Ненчо Балабанов. Той каза, че е алергичен към мед. Преди няколко години в свое интервю той призна за тази своя алергия. „Не е нещо фатално, не ми се налага да си бия някакви инжекции, ако го ям, но се усеща един дискомфорт. Някакъв вътрешен обрив се получава“, споделя той.

От панелистите, които често се правят на шутове, единствено Гала се осмели да назове истинската самоличност на Кукера. Ники Кънчев пък всеки път стреля по някое ново име, с което си мисли, че е прекалено оригинален и успява да заблуди зрителите на шоуто. Уви, става за смях и всички се питат какво прави там. Всеобщото мнение е, че панелистите трябва да са светски журналисти, които са запознати с родните популярни личности и могат бързо да ги „хванат“, пише show.blitz.bg.

Кукерът в "Маскираният певец" е Ненчо Балабанов? сн. Фейсбук

Кукерът в „Маскираният певец“ е Ненчо Балабанов? сн. Фейсбук

Припомняме ви, че засега единственият участник, който успешно заблуди всички панелисти, беше Димо Алексиев, който се криеше зад маската на Рицаря.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар