Теди Велинова се връща при доктор Енчев? (Моделката пак се усуква около него)

Гласувайте за статията

Теди Велинова се опитва да поправи грешките си от миналото

Теди Велинова точи зъби да си върне „короната“ на официалната половинка на д-р Ангел Енчев, шушука се в светските среди. Манекенката, която от лятото е разведена с бащата на двете си деца, била започнала бавно и полека да се присламчва обратно към него. А той не оставал безразличен към опитите за рестарт на 8-годишната им връзка.

Като повод за поддържане на отношенията с бившия си мъж Теди Велинова използвала двете им деца. Те официално са оставени на нейните грижи, но имат нужда и от баща си. Пластичният хирург не можел без сина си и дъщеря си. Той използвал всяка възможност да се види с тях, а покрай тези срещи неизменно се засичал и с майка им.

Говори се, че макар докторът сам да е взел решение за раздялата с Теди преди няколко месеца, той все още имал горещи чувства към своята бивша половинка. Причината да скъса с нея не била в липсата на любов, а в постоянното мрънкане, претенции и лошо настроение на манекенката, пише „Уикенд“.

Сега обаче Велинова се опитвала да поправи грешките от миналото. През четирите месеца, които са минали от раздялата, тя била възприела поведение почти като на Дева Мария. Това, за което най-много внимавала, било да не я засекат с нов мъж, което би затворило вратата й обратно към Енчев.

Моделката също така се стараела да е винаги усмихната в присъствието на бившия си любим, да се грижи за децата им като истинска майка-орлица и да показва колко много държи на таткото. Откакто останала сама, никой не я бил чувал да се оплаква, да критикува или да изказва недоволство от бившия си мъж. Напротив. Тя не спирала да му благодари, че продължава да й плаща издръжка и я оставил да живее в разкошната им къща в София, докато самият той се свива в апартамент.

Затопляне

Преди дни Енчев сам призна, че е затоплил отношенията с бившата си жена. Макар че между двамата все още се усещало леко напрежение. Прави впечатление, че от доста време двамата с Теди открито си разменят сърчица в социалните мрежи. Те не пестят мили думи по адрес един на друг. По всичко личи, че ледовете между тях се топят.

Теди Велинова иска да си върне д-р Енчев сн. hotarena.net

Теди Велинова иска да си върне д-р Енчев сн. hotarena.net

Хитрата манекенка не горяла от желание да си търси нов мъж на своите 41 години и с две деца на ръце. А и се тревожела, че ако залюби друг, може да изгуби издръжката от хирурга, къщата му и дори попечителството над сина и дъщеря си. Затова предпочитала да си върне Енчев. Ако това означава да стисне зъби и никога повече да не покаже лошо настроение, била готова да го направи, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар