Тежка суета тресе Александър Кадиев (Вижте на какво се подлага)

Гласувайте за статията

Александър Кадиев жертва на суетата

Тежка суета тресе тв водещият Александър Кадиев. За него няма спирачки в името на добрата визия. Отскоро лицето на „Преди обед“ е клиент на престижна клиника за естетична хирургия в София. Там той се подлага на процедури за свеж външен вид.

Макар да е в разцвета на силите и само на 36 години, Александър си е инжектирал ботокс в лицето, за да изглади бръчките. Интервенцията му е увековечена със елфи с доктора, който се е погрижил челото му да бъде гладко като коприна. Клиент на същия център за красота е и майка му Катерина Евро. Тя се е подлагала на подобни и още по-болезнени процедури, пише „Ретро“.

Наскоро Катето си направила и от актуалния сред светските персони у нас вампирски лифтинг, чрез който кожата на лицето се подмладява с инжектиране на собствена плазма, взета от друга част на тялото. Интернет потребители подозират, че Кадиев и майка му се възползват от иновативните антиейдж практики безплатно, защото най-вероятно са станали рекламни лица на клиниката.

Преди години Катето Евро се уреди с пълна промяна на аванта, като участва в тв шоу, което заснемаше трансформациите на обикновени хора и родни звезди. Тогава тя не избра да промени нищо по тялото си, въпреки че й предлагаха липосукция. Тогава Евро се нави да й направят лифтинг на лицето.

Операцията на актрисата се извърши под упойка и без излъчена в ефира на Нова телевизия. Ефектът от интервенцията беше задоволителен. Но не мина без усложнения. И Катето известно време беше с изкривен уста вследствие на парализиран по време на интервенцията нерв.

Александър Кадиев жертва на суетата сн. hotarena.net

Александър Кадиев жертва на суетата сн. hotarena.net

Засега от цялото семейство на Александър Кадиев единствено жена му Таня е все още напълно натурална въпреки слуховете, че има силиконов бюст. Страхотната си фигура тя дължи на ежедневните си тренировки в залата. Но не тази за фитнес, а танцовата, тъй като професията й е именно на професионална латино танцьорка, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар