Братя Галеви вилнеят в Индонезия

Гласувайте за статията
Пламен Галев и Ангел Христов имат палат на един от островите в азиатската държава

Изпарилите се преди 7 години мафиотски босове Пламен Галев и Ангел Христов, известни като Братя Галеви, вилнеят като за последно в Индонезия – пише „Уикенд“, като се позовава на читател с връзки в подземния свят. Дупнишките фараони притежават огромен палат на един от островите в азиатската държава и животът им е низ от купони – отбелязва изданието.

Братя Галеви, които нямат роднинска връзка помежду си, а са колеги от ЦСБОП, постоянно канят гости от България, предимно засукани мадами, за дивите купони, които тресат дома им. Последно на аудиенция при дупнишките мафиоти била известна плеймейтка, която след завръщането си потвърдила, че къщата на гангстерите се превърнала в хан – постоянно идвали и си отивали гости от цял свят. Мафиотите често били посещавани и от техни авери в разбойническите дела в България, с които освен алкохол, жени и леки наркотици, споделяли и своито планове след изтичане давността на присъдите им.

Пламен Галев получи 5 години затвор, а Ангел Христов-Геле само 4. След бягството тандемът бе обявен за издирване от Интерпол. Оттогава се носят различни версии за тяхното местонахождение, но нито една не е потвърдена от официални източници. Давността на присъдите им изтича през 2022 г, като тогава те могат да се върнат в родината си, без да лежат в затвора.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар