Гена Трайкова съвсем се окръгли (Бебе ли чака новинарката? – Фото с коремче)

Гласувайте за статията

Журналистката досущ замяза на бременна, лъсна с наедряло коремче

Гена Трайкова е неузнаваема. За няколко месеца външността й е претърпяла коренна промяна. Наддала е на килограми и веднага тръгнаха слухове, че ще става майка.

Шокиращата визия на журналистката се видя на рождения ден на бТВ. По-случай празника началниците на новините се щракнаха с наградените си подчинени.

Снимка: Инстаграм

Точно на това фото се видя, че с блондинката се случват някакви промени. Тя никога не е била пълна като на този кадър. Освен това е положила ръка на стомахчето си както по навик правят бременните жени. Дали пък журналистката е успяла да хване последния влак и да стане майка на 41 години не става ясно.

От последното си публично появяване, което бе на откриването на новия сезон Гена е наддала поне с 10 килограма. На купона Трайкова бе стройна и фина, като непрекъснато държеше чаша с вино и цигара. От тогава са минали само два месеца, а промяната й е драстична, предават от ХотАрена.

Според слуховете ако журналистката не е бременна сигурно е на хормонална терапия. Която да й помогне да зачене след време.

Преди години из медийните среди се клюкареше, че блондинката забременяла от Венелин Петков, с който имаше продължителна връзка. Бебето обаче не било желано и последвал аборт, За който не стана ясно дали е бил направен от Трайкова тайно без да знае таткото и затова са се разделили. Или пък той не е бил готов за деца и я принудил да махне бебто, пише Уикенд.

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар