Анджелина Джоли плаши с ръце на старица (Нова снимка на звездата)

Гласувайте за статията

Актрисата сама има нужда от помощ, категорични са феновете

Анджелина Джоли порази феновете си с последната си снимка. 44-годишната актрисата лъсна на фото в личния си профил в Инстаграм. На което се вижда как посещава майка и дете, които са палестински бежанци.

Джоли гледа емоционално хлапето, което е повито в одеяло и кротко спи в ръцете на родителката си. Почитателите на холивудската звезда се възхитиха на нейната всеотдайност и желание да помогне на всички нуждаещи се по света. От 18 години тя  е посланик на добра воля на ООН и се бори за страдащите от третия свят.

Анджелина Джоли като майка Тереза
Снимка: Инстаграм

Феновете на актрисата я описват като майка Тереза. Те обаче са много загрижени за нейното състояние защото самата тя изглежда уморена и състарена.

„Толкова си изморена”, „Защо си толкова слаба”, Анджелина, ръцете ти са като ръце на старица”, са само малка част от коментарите в мрежата. Уж с лицето й всичко е наред, а ръцете й са като на стара жена, измършавели и с изпъкнали вени, не отговарящи на истинската й възраст.

Последователите на звездата й симпатизират, но са на мнение, че тя изглежда твърде уморена и измъчена. Макар, че успява да лети навсякъде по света, да снима филми и да се грижи за децата си. Те са категорични обаче, че тя самата се нуждае от помощ, предават от kinoafisha.info.

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар