Хороскоп за 21 ноември, четвъртък – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Везни
Днес трябва да обърнете по-задълбочено внимание на финансовото си състояние. Напоследък имате доста харчове. Ще получите малък доход, който ще ви помогне с паричните проблеми за кратко време. Помислете върху това как да ги регулирате в бъдеще.

Скорпион
В четвъртък ще получите новина, която ще ви развълнува. Мислите ви дълго време ще са свързани с нея и това ще ви направи доста разсеяни. Тези състояния водят до грешки и лоша комуникация с хората около вас. Въпреки това не ви се иска да я споделите. Малко уединение ще ви се отрази добре.

Стрелец
Денят ще е доста скучен за вас. Задачите, които имате да свършите за деня, са рутинни и не изискват много усили. Затова насочете енергията си към организиране на уикенда. Обадете се на приятели и ги поканете да дойдат с вас. Забавлението ще е гарантирано.

Козирог
Днес ще ви се наложи да вземете решение относно работата ви. Изберете това, което наистина искате да правите. Не се ангажирайте с нещо, за което нямате толкова голямо желание само защото някой, когото харесвате, няма да е с вас. Опитайте се да разсъждавате разумно, а не емоционално.

Водолей
Напоследък не се чувствате комфортно на работното си място. Обмислете други възможности, но не бързайте да взимате решение – поне докато не сте сигурни, че искате промяна. По-скоро разберете какво ви притеснява и се опитайте да го промените, доколкото това зависи от вас.

Риби
Днес е добър ден за започване на нещо ново. Няма да изпитате затруднения, вършейки задълженията си, и ще имате много свободно време. Помислете какво искате да научите и действайте – може да намерите новото си хоби. Приятел ще потърси помощта ви, не му отказвайте среща.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар