Хороскоп за 21 ноември, четвъртък – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Напоследък не се чувствате мотивирани за каквото и да е в работата. Това ви тревожи и се отразява на настроението ви. За да излезете от това състояние, ви трябва по-дълга почивка, през която да анализирате положението си. Добре е да внесете разнообразие в ежедневието си.

Телец
Денят ви е спокоен. Предстои ви сериозен разговор с партньора ви. Трябва да бъдете честни и да отстоявате позицията си, като се опитате да не го нараните. Ще се чувствате много по-добре след това, както и ще станете по-близки. Ще обмисляте пътуване до екзотична дестинация.

Близнаци
Нови идеи ще ви хрумват днес. Запишете си тези, които най-много харесвате и започнете да мислите за реализацията им. Ще водите дискусии с колеги, които ще породят конфликти между тях. Опитайте се да смекчите обстановката, но не се месете в отношенията им.

Рак
Имате нужда да говорите с някого. Най-добре е да е член от семейството. Споделете нуждите и желанията си, както и тревогите си. Ще получите добри съвети. Ако се вслушате в тях, скоро ще забравите за проблемите. След разговора ще се почувствате много по-добре.

Лъв
Четвъртък е спокоен за вас. Няма да изпитате затруднения, изпълнявайки задълженията си. Неочакван гост ще ви изненада приятно. Ще прекарате доста време заедно. Трябва да обърнете внимание на здравето си. Имате проблем, който не трябва да пренебрегвате.

Дева
Днес е добър ден за организиране на проекти и обмисляне на бъдещи планове. Ще получите ново предложение. Не е нужно да взимате решение веднага, дайте си време да помислите внимателно. Очаква ви забавна вечер с приятели и интересно запознанство.

Хороскопа за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар