Мелания и Доналд Тръмп са перфектното семейство (Вижте какво ги свързва)

Гласувайте за статията

Мелания и Доналд Тръмп – олицетворение на идеалната двойка

Много пъти сме коментирали отношенията между Мелания и Доналд Тръмп, които често изглеждат далеч от перфектни. Няма съмнение, че Първото семейство на САЩ е една ексцентрична двойка, в която всеки от съпрузите има своите малки странности. Но има хора, които ги смятат за перфектни заедно.

Според учени от два университета, Доналд и Мелания Тръмп са олицетворение на идеалната двойка. И имат своите доводи за тези твърдения.

За никого не е тайна, че мъжете обръщат основно внимание на външния вид на жената. Тя обаче акцентира най-вече върху качества на мъжа, като социален статус, доброта и креативност. Според жени и мъже от различни страни, участвали в изследването на учените, за мъжете е с 27% по-важно как изглежда жената до тях, отколкото за жените.

Затова и няма как да сме изненадани, че Доналд Тръмп си е харесал и е взел за жена доста по-младата и добре изглеждаща Мелания. На всички е ясно, че първата дама на САЩ не е със съпруга си заради спортна фигура, харизматична усмивка или прическа, пише „Дейли Мейл“.

Но Доналд Тръмп е успешен, влиятелен и с висок социален статус в обществото. А това е като истински магнит за жените. Държавният глава на САЩ може да осигури на своята по-млада съпруга Мелания сигурност и спокойствие, а коя жена не би искала това.

Мелания и Доналд Тръмп са перфектната двойка сн. Инстаграм

Мелания и Доналд Тръмп са перфектната двойка сн. Инстаграм

Така че, следващият път, когато се замислим дали връзката на Първото семейство на САЩ е истинска и на какво се крепи, е добре да помислим какво търсим и ние в партньора до себе си, предават от lifestyle.bg. Като всяка връзка и тази на Доналд и съпругата му Мелания, има своите критични моменти, които никак не са малко. Но двамата винаги се подкрепят и успяват да ги преодолеят и да останат заедно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар