Андреа избухна (Певицата не издържа на критиките срещу нея)

Гласувайте за статията

Андреа обяви война на хейтърите

Андреа не издържа на критиките срещу нея. През последните седмици поп фолк изпълнителката е в светлината на прожекторите и много често е нападана за външния си вид. От много от феновете си в социалната мрежа пък певицата е критикувана и за прекалената обработка на снимките си с програмата Фотошоп.

По всичко личи, че цялото това внимание, насочено към Андреа, не й се отразява никак добре. Затова тя реши да излее гнева си в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм. Певицата пусна секси снимка по бански, а към нея написа:

„Очевидно съм най-коментираната жена в държавата! А аз си мислех, че за да не ме забравят трябва да пускам повече песни. Оказа се, че и малкото са Ви достатъчни, за да се интересувате от всеки сантиметър на тялото ми, на лицето ми, от това дали съм се наспала, дали съм щастлива или нещастна. Това разбира се, не го пиша за всички, защото има хора доволни от живота си, които не се занимават с глупости. Благодаря Ви!

Обещавам да Ви дам повече поле за жълтини, за да може и медийната група, която се занимава с мен, да продължава да ме слага на корица. Усещам, че нямате търпение да пусна най-новата ми песен. Знам, че ще бъде гледана под лупа и това ме мотивира повече. Ако се интересувахте и възмущавахте от много по-належащи проблеми в държавата ни колкото се интересувате от едни снимки, представете си колко по-напред щяхме да бъдем като държава! Благодаря!“.

Андреа не издържа на критиките срещу нея сн. Инстаграм

Андреа не издържа на критиките срещу нея сн. Инстаграм

Към публикацията поп фолк изпълнителката получи много комплименти за обработения кадър по бански, който качи в социалната мрежа. Феновете на Андреа я съветват да не обръща внимание на негативните коментари по неин адрес и й пожелават успехи с новите й проекти, с които се е заела.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар