Принц Джордж и принцеса Шарлот стават актьори като Меган Маркъл (Вижте повече за таланта им)

Гласувайте за статията

Принц Джордж и принцеса Шарлот увлечени от театъра

Принц Джордж и принцеса Шарлот стават актьори като Меган Маркъл. Според Кейт Мидълтън едно от любимите занимания на децата й, когато са си вкъщи, е да разиграват театрални сцени. Двете по-големи деца на Кейт и Уилям явно имат влечение към театъра. Така че в двореца Кенсингтън често се поставят представления.

А и кой знае – може някой ден леля Меган да им даде някой урок по актьорско майсторство от дните преди да стане част от кралското семейство. Кейт разказа за таланта на децата си. Това се случи докато двамата с Уилям присъстваха на ежегодното представление на Кралската естрада в „Teh London Palladium“ в понеделник вечер.

След шоуто херцогът и херцогинята на Кеймбридж имаха шанса да разговарят с някои от актьорите, акробатите, танцьорите и певците, които очароваха кралската двойка по време на представлението. Това включваше няколко млади таланта, включително 14-годишният Нуала Пебърби и 9-годишният Фред Уилкокс, който участва в продукцията „Мери Попинз“ в Уест Енд.

Сценки

„Тя каза, че децата й обичат да играят сценки у дома, особено Шарлот“, казва Пебърби пред „People“ за разговора си с Кейт Мидълтън.

И макар че Джордж и Шарлот със сигурност биха се радвали много да присъстват заедно с родителите си на шоуто, Кейт обясни, че двамата с Уилям са били категорични по въпроса. „Не и щом на другия ден са на училище!“, казали те на децата си.

Джордж и Шарлот явно не се интересуват само от театрални представления. В разговора на Кейт и Уилям с 6-годишната акробатка Аурелия от групата „Zurcaroh“, херцогинята споделя, че децата й се радват на акробатика у дома. И най-вече на циганското колело. А младото момиче с радост призна, че за нея ще бъде чест някой ден да играе пред тях.

Принц Джордж и принцеса Шарлот стават актьори като Меган Маркъл сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Принц Джордж и принцеса Шарлот стават актьори като Меган Маркъл сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Така че нищо чудно някой ден, съдейки по думите на майка им, да видим Джордж и Шарлот да се изявяват професионално на сцена. Или дори на големия екран, предават от edna.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар