Хороскоп за 20 ноември, сряда – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Везни
Предстои ви спокоен ден. Ще обмислите нови идеи, свързани с професионалното ви развитие. Добре е засега да не ги обсъждате с никого. Ще станете неволен свидетел на конфликт между приятели и с ваша помощ нещата ще се решат добре. Очаква ви приятна изненада.

Скорпион
Имате твърде много задачи, които изискват вниманието ви. Това ви напряга и изнервя. Вместо да се ядосвате, ги подредете по важност и изпълнете тези, които са спешни. Отделете време за себе си. Намерете си нова книга или филм и се наслаждавайте на релаксираща и спокойна вечер.

Стрелец
Днес ще е напрегнат ден. Имате проблем, на който ще намерите решение, като погледнете на него от различна гледна точка. Много неща ще ви се изяснят. Очаква ви новина, която ще тласне мислите ви в друга посока. Опитайте да останете фокусирани върху задълженията си.

Козирог
Сряда ще е изтощителен, но продуктивен ден за вас. Конфликти на работното място ще изострят обстановката около вас. Не им позволявайте да ви разсеят. Достатъчно дребни са, за да повлияят на взаимоотношенията ви. Пробвайте късмета си, но не прекалявайте със залаганията.

Водолей
Днес ще ви се наложи да се стравите с проблеми, чието решаване сте отлагали дълго време. Това ще ви е доста неприятно, но трябва да го свършите. Ще се дразните от най-малкото нещо, така че избягвайте контакта с много хора. Вечеря извън дома ще ви откъсне за малко от тревожните мисли.

Риби
Сряда е спокойна за вас. На работното място времето ще минава бързо и приятно. Ще се наслаждавате на задачите си. Ако трябва да вземете някакво решение, днес не е подходящ ден за това. Колкото повече го отлагате, толкова повече време имате да постъпите правилно.

Хороскоп за първите 6 зодии може да прочетете тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар