Хороскоп за 20 ноември, сряда – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен

Обстановката около вас днес няма да е добра. Въпреки напрегнатата ситуация обаче, вие ще останете спокойни. Ще ви хрумнат нови идеи, които ще ви откъснат и разсеят. Това ще предизвика конфликт между вас и колега, тъй като изоставате с работния си график. Не му обръщайте внимание, ще се справите.

Телец

Днес ще се чувствате несигурни. Идеите, които имате, и изпълнението им няма да се харесат на колагите ви. Ще получите доста критики – опитайте да ги приемете спокойно и без конфликти. Поискайте мнението на близките си, ако се чувствате объркани.

Близнаци

Днес не се чувствате много добре, затова си починете и поставете себе си на първо място. Четенето на книга или гледането на филм ще ви помогне да се откъснете поне за малко от проблемите, които имате. Добре е да обмислите желанията си и как може да ги осъществите.

Рак

Въпреки работата си ще бъдете възпрепятствани от нещо, което не е под ваш контрол. Не се ядосвайте, а помислете за друг начин. По-добра и лесна възможност ще се появи. Някой от семейството ще ви попита за съвет. Бъдете искрени – мнението ви има голямо значение за него.

Лъв

Днес ще ви се наложи да вземете важно решение. Не бързайте – нови варианти ще продължават да се оформят дълго време. Ще имате твърде много възможности. Добре е да ги обсъдите с някой, който няма да ви заблуди. Ще направите правилния избор. Прегледайте финансите си.

Дева

В сряда не сте в добро настроение. Опитайте се да не го показвате – може да изпуснете вълнуващи възможности. Обърнете внимание на здравето си. Срещнете се с близки приятели. Ще прекарате приятно време с тях и настроението ви значително ще се подобри.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар