Анита Мейзер се върна в Лас Вегас (Вижте какви ги върши там)

Анита Мейзер се върна в Лас Вегас (Вижте какви ги върши там)
5 (100%) 1 vote

Анита Мейзер се върна в Лас Вегас

Разпространяваните от таблоидите слухове, Анита Мейзер се крие, се оказаха напълно неверни, узна HotArena.

Скандалната силиконка, която окончателно излезе на свобода в края на март 2019 година, изчезна от публичното пространство. Но не защото се е скрила. Тя отново се е прибрала в Лас Вегас, където живее вече цели 20 години.

Миската вече се е върнала към нормалния си начин на живот. Тя дори е започнала работа. Анита Мейзер работи като мениджър в българското заведение, намиращо се в столицата на хазарта – Лас Вегас.

Сред посетителите на BG Bistro, където работи варненката, са много наши сънародници. Голяма част от клиентите са българи, които го посещават от любопитство и желание да се срещнат лично с Анита.

Румен и Влади, които са собственици на заведението, поканили нашенката да заеме за няколко месеца мястото на излязлата в майчинство шефка, пише Хот арена, позовавайки се на lifeonline.bg.

Някои от посетителите на бистрото дори предлагали съдействие и помощ на вдовицата. Те се интересували от преживяното от нея зад решетките.

В заведението, където Анита Мейзер се изявява като мениджър, често гостуват и известни БГ личности. Само след седмица гост изпълнители там ще бъдат Фики и Галена. Тази вече Наско и колегите му от Б. Т. Р. ще забавляват посетителите на бистрото.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар