Дъщерята на Ицо Хазарта с първи тв дебют (Вижте порасналата Лора – Снимки)

Гласувайте за статията

По-малката щерка на рапъра с дебют в тв предаването „Търси се”

Ицо Хазарта, който винаги е пазил семейството си от светлините на прожекторите ще покаже по-малката си наследница в предаването по бТВ „Търси се” тази неделя.

Христо Петров както е истинското име на музиканта е решил да допусне водещите до личното си пространство, което за него е съкровено.

Снимка: Хотнюз

Хазарта има по-голяма дъщеря, която вече е поела по свой път. По-малката Лора споделя колко умел кулинар е татко й. Тя обожава да си хапва от неговите пържоли.

Девойката и баща й много си приличат заради чувството за хумор, което и двамата притежават. Детето признава, че също я влече музиката, но иска да стане пианистка. Не забравя да добави, че с татко си, който е много забавен човек обичат да се забавляват заедно. Карта колелета на Витоша и смята, че е супер баща, предават от Хотнюз.

Снимка: Хотнюз

Ицо Хазарта подкрепя наследничката си в избора й да се занимава с музика. Въпреки, че в България ще бере големи ядове. „Това обаче е нейно решение”, казва музиканта в студиото на предаването.

За него е най-важно децата му да са умни, възпитани и добри. Като споделя, че бащинството  е нещото,  което ти дава много, но те й учи на още повече неща. Най-важното в живота са жената, децата и близките. А музиката е нещо съвсем друго, категоричен е рапърът.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар