Емануела разкри истинската причина защо не иска повече деца (+ Къде се вижда певицата след 10 години?)

Емануела разкри истинската причина защо не иска повече деца (+ Къде се вижда певицата след 10 години?)
5 (100%) 1 vote

Емануела няма намерение да слиза от сцената

Емануела разкри защо не иска повече деца. Поп фолк изпълнителката има двама сина от различни бащи. Големият е на 19 години и е почти самостоятелен мъж. Малкият е едва 4-годишен. Той е плод на любовта и с Димитър Динев – син на бизнесмена мултимилионер Динко Динев.

За съжаление, тази връзка на Емануела не просъществува дълго. И макар че се разделиха като приятели, малко след това разпалиха семейна война за попечителство върху Димитър-джуниър. Поп фолк изпълнителката не иска да коментира ситуацията по съвет на нейните адвокати. Единственото, което тя разкрива е, че следващото дело ще бъде след една календарна година, но не се знае дали ще е последното.

Емануела обаче е категорична по един въпрос и той е дали иска още деца. Поп фолк изпълнителката споделя също, че дори след десет години тя се вижда на сцената. „Като сега. Харесвам живота си на сцената, харесвам и себе си. Не зная след десет години дали ще съм все така сексапилна, но ще поддържам вид. При всички случаи ще съм на сцената, макар да си давам сметка, че за този период ще се появи ново поколение с нов музикален вкус.

Ще се радвам, ако мога да се впиша адекватно под прожекторите. Като дух и емоции ще бъда същата Емануела. Повече деца не искам да имам. Смятам да си остана в моите две момчета, които са от двама различни мъже. Остава да родя трето дете от трети мъж… Това би довело до допълнителни проблеми, а аз вече не искам да влизам в разправии и битки.

Емануела е категорична, че не иска повече деца сн. Инстаграм

Емануела е категорична, че не иска повече деца сн. Инстаграм

Иначе харесвам децата и съветват хората да раждат колкото си искат, но бащата да е един. Когато са от различни татковци, се получават комплекси. Но нека не се заричам. Както се казва: „Нищо не се знае в живота“. Иначе децата са най-хубавото нещо. Дай Боже, всеки да има, защото доста семейства страдат от това, че нямат“, споделя Емануела, пише „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар