Хороскоп за 19 ноември, вторник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Везни
По възможност прекарайте повече време сред хора. Общуването с тях ще подобри настроението ви. Обстановката в дома ви обаче може да стане по-напрегната, в случай че сред близките ви има човек, който се опитва да доминира.

Скорпион
Каквато и цел да си поставите, вероятно ще постигнете напредък, защото ще впрегнете в действие силната си воля и ще проявите решителност. Има едно условие обаче да сте отдадени на това, което правите.

Стрелец
Вълната от забавление отшумява и работният процес започва да налага ритъма си. Каквото и да решите да правите, ще сте много ентусиазирани. Все пак не прекалявайте и не налагайте на околните мнението си, защото ще станете досадни.

Козирог
Днес е по-добре да не си правите конкретни планове. Събитията няма да се развият според очакванията ви. Ако сте се надявали да постигнете нещо, ще останете леко разочаровани. Най-добре ще е просто да се пуснете по течението.

Водолей
Ще ви хрумне идея, която ще ви позволи да разгърнете способностите ви. Ключът за успеха ще се крие в това да следвате интуицията си и да не се страхувате да постъпвате различно от общоприетите норми.

Риби
Стойте далече от хора, които ви натоварват психически. Ако не го направите, има риск да ви повлияят негативно или да се почувствате сякаш някой ви е лишил от енергията ви. Вечерта прекарайте в домашен уют.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар