Хороскоп за 19 ноември, вторник – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
Денят е много благоприятен за уреждане на всякакви парични въпроси. Стига да спазвате своята част от договореностите, ще получите необходимата ви подкрепа. По-добре е да забавите малко темпото и да не се насилвате – няма да имате успех, ако се натоварвате излишно.

Телец
Бъдете отворени за новото – има вероятност да се открият възможности или да ви хрумнат интересни идеи. Няма да ви навреди, ако проявите готовност да експериментирате. Обърнете повече внимания на близкия човек и на семейството си, които имат нужда от вас.

Близнаци
Предстои ви още един прекрасен ден. Ще общувате безпроблемно с околните и лесно ще намирате решения на проблемите си. Бъдете внимателни какви обещания давате, защото има вероятност да не ги спазите и да разочаровате някого.

Рак
Има риск да се опитате да манипулирате някого. По-добре не си губете времето – отпуснете се и оставете хората да си живеят живота. Посветете се на любими занимания и се погрижете за себе си. Вечерта се отдайте на приятна среща с приятели.

Лъв
Преосмислете преживяна ситуация и я погледнете от друг ъгъл. Имате шанс да установите какво носи напрежение у вас. За съжаление обаче, много от вас ще оставят емоциите да ги овладеят и няма да разсъждават трезво. Затова бройте до 10 преди да изкажете мнение.

Дева
Астрологичните влияния ще ви подкрепят. От каквото и да решите да се откажете през идната седмица, ще го направите сравнително лесно. Дори да не ви е приятно, една част от вас ще знае, че сте на прав път.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар