Вижте какво направи Сашо Кадиев от суета (ФОТО)

Вижте какво направи Сашо Кадиев от суета (ФОТО)
5 (100%) 1 vote

Тв водещият Сашо Кадиев е обзет от тежка суета

В името на добрата визия Сашо Кадиев определено е готов на всичко. Известният тв водещ вече е клиент на престижна клиника за естетична хирургия в София.

Въпреки, че е само на 36 години, Александър се подлага на процедури за инжектиране на ботокс в лицет.

Паметният момент е запечатан със селфи с доктора.

Майката на водещия – Катерина Евро също е клиент на клиниката. Тя дори се подлага на още по-болезнени процедури от сина си.

Наскоро тя освежи лицето си с популярния вампирски лифтинг. Процедурата гарантира подмладяване на кожата чрез инжектиране на собствена плазма, взета от друга част на тялото.

По всяка вероятност Сашо Кадиев и родителката му се възползват от тези процедури безплатно, тъй като са станали рекламни лица на клиниката.

Преди години актрисата се уреди с безплатен лифтинг на лицето благодарение на участието си в популярно шоу. Но след интервенцията се появиха усложнения и известно време Катето Евро беше с изкривена уста заради парализиран нерв.

Единствено половинката на Сашо Кадиев – Таня засега е напълно естествена, въпреки слуховете, че има силиконов бюст. Тя е професионална латино танцьорка и дължи стегнатата си фигура на ежедневни тренировки в залата за танци, пише Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар