Асен Блатечки се запусна

Гласувайте за статията

Асен Блатечки продължава да пълнее ударно

Асен Блатечки продължава да трупа килограми. От стройната му фигура не е останала и следа. 48-годишният актьор започна да качва килограми при опита си да откаже цигарите. Въпреки, че година след това отново пропуши, той не успя да си върне предишната форма, пише ПИК.БГ.

Отслабването се оказа все по-трудно за актьора. Покрай много си професионални ангажименти, той не намира време за посещение на фитнеса. Освен това няма и особено желание да спортува. Но за щастие неговата половинка няма проблем с новите му форми. Диляна Попова дори повече го харесва с коремче и предпочита любимият й да е по-закръглен.

Както вече стана ясно, двамата отново са двойка след няколкогодишна раздяла. Малко след появата на Борил, актьорът заряза моделката, за да се върне при законната си съпруга. Дълго време той и Диляна Попова бяха в обтегнати отношения. Но постепенно ледът между тях започна да се топи заради сина им Борил.

Към днешна дата Диляна Попова и Асен Блатечки отново се радват на любовта си. В края на лятото двамата влюбени си подариха романтична почивка в Испания. Приятелки на моделката й пожелаха в мрежата да се върне с подарък бебе. Красавицата не крие, че мечтае за още един наследник от любимия си и нищо чудно много скоро мечтата й да се превърне в реалност.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар