Лили Иванова трупа пачки от новото си амплоа

Лили Иванова трупа пачки от новото си амплоа
5 (100%) 1 vote

Лили Иванова не изостава от актуалните тенденции

Лили Иванова стана част от актуалната тенденция и по всичко личи, че се е запътила да става инфлуенсър. Примата заработва солидни суми, промотирайки продукти и услуги в личния си профил в социалните мрежи. По всичко личи, че тя не изостава от тенденцията, заляла всички известни личности и е решила да нагази в дълбоките води на инфлуенсърството.

Обичаната изпълнителка е категорична, че не може да си сложи името под нещо, което е некачествено. Тя не би си позволила да рекламира продукт или услуга, в чиито качества не се е уверила лично.

„Не мога да си позволя да подведа фенове си. Никога не бих им препоръчала нещо, което е некачествено“, споделя Лили Иванова.

На страницата й в социалните мрежи вече има няколко платени спонсорства. Естрадната прима препоръчва на последователите си известен хипермаркет, очна клиника и бутик за цветя. Тя има и платено спонсорство с настоящия столичен кмет Йорданка Фандъкова. От всички тези дейности Лили Иванова прибира солидни приходи, пише ПИК.БГ.

По традиция в края на годината тя ще зарадва феновете си в столицата. Но тази година различното е единствено цената на билети. Едва ли пенсионер с минималната пенсия ще може да си позволи да слуша любимката си на живо, тъй като ще му се наложи да се раздели с почти цялата си пенсия.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар