Мая Манолова пръска цяло състояние за тоалети след загубата на изборите (Папарашки снимки)

Мая Манолова пръска цяло състояние за тоалети след загубата на изборите (Папарашки снимки)
5 (100%) 2 votes

Мая Манолова теши мъката от изборната загуба с нови попълнения в гардероба си

Мая Манолова си повдига настроението с шопинг. Това видяха фотографите на „Ретро“. Провалилата се на изборите бивша омбудсманка бе засечена да влиза в луксозен столичен бутик, предлагащ дамски дрехи. Магазинът се намира в почти идеалния център на столицата. Достъпът до него е улеснен чрез удобен градски транспорт.

Но Мая Манолова не се възползва от тази опция. Очевидно, когато не я снимат предпочита да се движи с лъскава шкода, в каквото се вози и самата Корнелия Нинова.

Фотографите на изданието видяха, че блондинката ползва услугите на личен шофьор, който я остави буквално на сантиметри от входа на луксозния магазин и изчака търпеливо тя да избере новите попълнения в гардероба си.

Справка в сайта на въпросния бутик показва, че палтата на бранда са на цени от 715 до 1190 лева.

Най-голямата слабост на Мая Манолова са късите рокли, които също не са никак евтини в този магазин. Най-евтините са на цени от 475 лева, а по-скъпите са дори над 500 лв. Интересна подробност е, че артикулите във въпросния бутик са българско производство.

Мая Манолова многократно е подчертавала, че уважава родните дизайнери. Но най-скъпите попълнения в гардероба й са чантите. Тя нима няколко модела на Шанел и Люи Вютон, чиито цени са главозамайващи, пише Ретро.бг.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар