Любов и скандали в Бъкингам: Кейт отново бременна, Меган затъна в семейна драма

Кейт отново бременна, а Меган в поредна драма сн. Инстаграм
0

Кейт отново бременна, Меган в затъна в поредна семейна драма

Любов и скандали се вихрят в Бъкингам. Докато Кейт Мидълтън упорито разпалва слуховете, че е бременна, снаха й Меган Маркъл търпи пореден срам заради семейството си. Дори най-отявлените критици на херцогинята този път замълчаха, след изцепките на племенника й Томас Дули. Синът на по-големия й брат бе заснет в неадекватно състояние в колата си, докато пуши дрога без дрехи. Той бе изведен само преди няколко седмици отново дрогиран от полицейски патрул, след като го спипаха да обикаля без дрехи.

След двата скандала, мнозина изразиха разбиране към Меган. И заявиха, че е напълно нормално херцогинята да иска да прекрати всякакви отношения със семейството си, предвид скандалите в които непрекъснато се забъркват.

Още повече, че братът и сестрата на херцогинята също не пропуснаха да я очернят. Томас Маркъл-младши изпрати писмо до Хари, в което го съветва да не се жени за сестра му, а Саманта трупа пари като я очерня в различни интервюта и пише книги за живота й.

Дори бащата на Меган – Томас Маркъл прие да инсценира подготовка за сватбена фотосесия, само и само да припечели някой долар от връзките си с нея. Обида, която Меган не можа да му прости и да преглътне. Особено след предателствата, които преживя.

И докато херцогинята се опитва да остане спокойна след поредната семейна драма, Кейт Мидълтън упорито провокира слуховете, че е бременна. Херцогинята се появи в широка рокля, която намекваше за коремче. Напоследък Катрин доста отслабна, което е характерно за нея през първите месеци на бременността й. По всяка вероятност обаче двамата ще запазят в тайна новината за четвъртото дете, поне докато рисковете отминат.

Кейт отново бременна, а Меган в поредна драма сн. Инстаграм
Кейт отново бременна, а Меган в поредна драма сн. Инстаграм

Кейт от доста време поражда мълвата, че очаква ново дете. От няколко седмици тя е с променена прическа и видимо доста се промени. Засега обаче официално съобщение за бебето няма.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.