Азис ходи на пазар с охрана (Поп фолк изпълнителят не се реди на опашка)

Гласувайте за статията

Азис с охрана дори в магазина, гардът на изпълнителят се реди на опашката

Азис с охрана дори в магазина. Поп фолк изпълнителят има своя сянка – едър мъжага, който е плътно до него и го следва навсякъде. Костинбродският славей ходи дори и на пазар с охрана. Поп фолк изпълнителят бе на пазар в столичен магазин за детски играчки, като си тръгна от търговския център само с минерална вода и 2-3 дреболии, видяха папараци на „Уикенд“.

Кралят на поп фолка бе спортно облечен, целият в черно, с шапка с козирка и слънчеви очила. Охранителят му вървеше по петите му, преметнал чанта „диагоналка“ и с развлечен анцуг. Пазвантът стоеше на известно разстояние от клиента си, но го държеше по око. Азис има много фенове, но и не по-малко зложелатели, поради което се е обградил с охрана. Мъжът играе ролята и на шофьор.

Двамата бързо обиколиха двата етажа на детския магазин и се отправиха директно към касите. Телохранителят на Азис се редеше на опашка на касата на хипермаркета, а звездата говореше по телефона с възможно най-тихия глас.

Азис се стремеше да не се набива на очи, но почти всички хора, пазаруващи е магазина, го разпознаха. Любопитен факт е, че бодигардът на поп фолк изпълнителят не беше много по-едър от самия него.

Азис се грижи добре за своя бодигард и му плаща много добре затова, че пази живота му. Поп фолк изпълнителят дава около 2 бона заплата на гарда, който влиза в ролята и на шофьор на певеца, пише „Уикенд“.

Азис с охраната дори в магазина сн. Фейсбук

Азис с охраната дори в магазина сн. Фейсбук

Азис и неговият телохранител почти никога не се разделят един от друг. Независимо дали поп фолк изпълнителят отива на участие, шопинг, на разходка, до магазина или пък просто е излязъл на кафе с познати, гардът винаги е плътно до него и следва всяка негова стъпка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар