Илияна Лазарова от „Пътят на честта“ : Бившият ми е в неизвестност от години! (Още разкрития)

Гласувайте за статията

Съпругът на Илияна Лазарова се влюбва в съпруга си от пръв поглед

Илияна Лазарова, която изигра Стела в „Пътят на честта“, разкри подробности за личния си живот. Актрисата е майка на две деца. Тя обаче признава, че от години не общува с бащата на първото си дете. От него Илияна има дъщеря.

Актрисата разкрива, че не е имала брак с бащата на първото си дете, както и че отдавна не общува с него. „Не съм имала сватба и брак с него, не съм носила фамилията му. Просто живеехме на семейни начала. Бившият ми е в неизвестност от години. Нямам никакъв контакт с него, не знам какво се случва. И дъщеря ми няма информация. Той е българин, но някакви обстоятелства го пристиснаха да напусне бързо страната. Дъщеря ми държи връзка с баба си“, споделя Илияна, пише „Уикенд“.

В момента Лазарова има друг мъж до себе си – Красимир Аначков, от когото има момченце. На Илияна й отнема само няколко минути, за да се влюби в съпруга си. „Няколко минути. Запознахме се на негов рожден ден, където бях неканен гост – случайно попаднах. Бяха ми казали, че има някакво парти, аз нямах ангажименти и се съгласих да отида. В момента, в който ни се засякоха погледите, просто пламна някаква искра. Вече сме семейство и имаме второ дете. Не съм вярвала преди в любовта от пръв поглед, но ето, че ми се случи“, разказва актрисата.

Илияна признава, че семейството обича да пътува и го прави доста често. „Да, пътуваме редовно. Днес не е като едно време, когато трябваше да изръсиш за екскурзия камара пари. Позволяваме си да отделяме средства за ваканции, като и двамата даваме своя принос в бюджетите им. Един живот живеем все пак!

Бившият на Илияна Лазарова от "Пътят на честта" в неизвестност от 6 години сн. Фейсбук

Бившият на Илияна Лазарова от „Пътят на честта“ в неизвестност от 6 години сн. Фейсбук

Като не сме в чужбина, съпругът ми работи по 12-13 часа на ден. Има счетоводна кантора. Семейството му пък вкарва зъботехнически продукти и филъри“, разкрива още актрисата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар