Кой даде диплома на неграмотната Нора Недкова?

Гласувайте за статията
Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова е вече бакалавър по маркетинг

Направо не е за вярване! Плеймейтката с най-много бисери лично производство в страната вече официално притежава диплома за висше образование. Варненката Нора Недкова си прибра кетапа на пищна церемония на Нов български университет (НБУ), организирана в чест на Деня на народните будители – пише в. „Уикенд“.

Мис Плеймейт 2017 може и да не е прочела нито една книга, с което се хвалеше преди години по време на участието си във „ВИП Брадър“, но пък се фръцка с документ, с който сигурно ще се гордее до края на живота си. Това е бакалавърската диплома по маркетинг, която взе преди дни от НБУ.

„Всеки, който си поставя ясни цели и продължава да обновява своите занния и умения, ще бъде много по-успешен от тези, които не го правят. Винаги ще има хора, за които няма да сте достатъчно добри, но важното е да бъдете удовлетворени от самите себе си! Аз съм. Благодаря на семейството ми за подкрепата!“ – с тези думи Нора Недкова се изфука в социалните мрежи, че е взела диплома. И показа снимки с нея, за да няма никакво съмнение, че макар и неграмотна, вече е висшистка.

Изданието разкрива, че въпреки елементарната си обща култура, Нора Недкова е получила петица на защита на дипломната си работа, която е минала през януари. Още тогава вестникът аварбира колоко е обсурдно персони с подобна липса на елементарна обща култура да се дипломират като висшисти.

Нора позира с дипломата си от НБУ

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар