Горещи разкрития за личния живот на Аслъ Енвер (Сюрея Боран от сериала „Завинаги“)

Горещи разкрития за личния живот на Аслъ Енвер (Сюрея Боран от сериала „Завинаги“)
3.4 (68%) 5 votes

Младата и красива актриса вече има един развод зад гърба си

Чаровната актриса Аслъ Енвер, която изпълнява ролята на Сюрея Боран в сериала „Завинаги“, излъчван в ефира на Би Ти Ви, успя да привлече вниманието на българските зрители.

Оказва се, че Аслъ Енвер страда от дислексия (произнася грешно думи, разменя букви и пропуска думи, докато чете). Това обаче й придава още по-голям чар на екрана. Актрисата, която с чар и талант успява да заеме централните роли на първите красавици, изминава интересен път до световната популярност.

Аслъ Енвер

Младата и красива актриса вече има един развод зад гърба си

Родена е на 10-и май 1984 година във Великобритания, но е второ поколение емигрантка. Майка й отишла да учи там. Още докато била студентката обаче се влюбила безнадеждно в мъж, който не й подхожда.

Баща й е син на туркиня от Кипър, разведен с три деца. Семейството на майка й възразява, но двамата все пак се женят и прекарват 12 хубави години в Обединеното кралство. Там сладкогласната Аслъ пее в църковен хор. След това обаче семейството решава да се завърне в Турция.

Културният шок за Аслъ Енвер е огромен. Тя опитва да си намери място под слънцето като се записва да учи в гимназия по изящни изкуства и взима уроци по актьорско майсторство. Междувременно разбира, че страда от дислексия, а дори не може да пише на турски. Докато тя учи, баща й не се задържа на една и съща работа. С майка й се разделят и изглежда, че за момичето няма надежда. Изкуството обаче лекува рани и един ден Аслъ Енвер завършва университета „Златния рог“ в Истанбул със специалност „Театър“.

Изкуството успява да излекува раните й

Първата си роля в телевизията, получава в сериала „Hayat Bilgisi“ през 2003 година, но пък скоро й дават ролята на лошата в „Мечтатели“ – 2007 година.
Интересното е, че два пъти отклонява поканата за проби в сериала. На третия път отива от неудобство, но е толкова болна, че дори не усеща напрежение. Ролята на лошата Мине Ергун й се отдава с такава лекота, че зрителите масово я ненавиждат и тъй като е доста чувствителна се разстройва от коментарите по неин адрес.

Следващата й голяма роля е в „Мълчаливите“ (Suskunlar) през 2012 година. Успехът е голям, а върхът на щастието й е, че се омъжва. Вярва, че е открила истинската любов след тежко сърдечно разочарование. Той се нарича Биркан Сокулу (Демир от „Малки тайни“, Петро от „С Русия в сърцето“) и е млад, успешен в шоубизнеса като нея. Бракът им обаче е кратък и през 2015 финализират развода си. Този път Аслъ Енвер няма време за драми.

Още на снимките на следващия си филм се влюбва в Мурат Боз. Двамата преживяват и раздяла, но макар да имат проблеми, едно е сигурно – обичат се, но не допускат любопитни в малкия си свят.

В сериала „Завинаги“ Аслъ си партнира с известния актьор, сценарист и режисьор Йозджан Дениз (Фарук Боран). Аслъ играе и в театъра и е носителка на множество кино и театрални награди, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар