Принц Чарлз хвърли голяма бомба с това разкритие за принц Хари

Гласувайте за статията

Принцът разкрил истината на сина си в пристъп на гняв

След като за пореден път Меган Маркъл предизвикала конфликт в британското кралско семейство, принц Чарлз хвърлил бомба с разкритието, което направил за принц Хари.

Публичните жалби на херцогинята от трудния й живот като съпруга на принца и критиките към традициите на кралското семейство предизвикаха вълна от негодувание сред членовете на знатната фамилия.

принц Чарлз

Принцът разкрил истината на сина си в пристъп на гняв

Сред недоволните от изказванията й се оказал и бащата на съпруга й – принц Чарлз. Той сметнал за свой дълг да проведе „възпитателна беседа“ със сина си. Разговорът, който бащата на принц Хари планирал като доста спокоен, прераснал в разгорещена кавга, съобщава „Globe“, позовавайки се на свой източник, близък до кралския двор.

Информаторът твърди, че съпругът на Даяна е изгубил самообладание, когато принц Хари, вместо спокойно да го изслуша и да си направи правилните изводи, започнал да повдига обвинения срещу баща си.
Той заявил, че Чарлз, като всички останали членове на семейството, е допринесъл за това животът на любимата му Меган да бъде непоносим.

Изглежда мълвата в крайна сметка ще се окаже истина

А когато баща му се опитал да отправи поредната критика към Маркъл, принц Хари казал, че тя е по-добра от всичките му роднини взети заедно.
Това била и капката, която преляла чашата. Съпругът на покойната принцеса Даяна избухнал и в яда си заявил на Хари, че не му е баща.

Синът на Елизабет II посочил, че близо година преди раждането му, принцеса Даяна е имала интимна връзка с един от офицерите от кралския двор. И че той е плод на това предателство.
Когато Хари се опитал да разбере името на любовника на майка си, разгневеният баща се обърнал и си тръгнал.

Всъщност слухове, че Чарлз не е биологичният баща на Хари, се носят от дълго време, още откакто самата принцеса в скандално интервю призна за аферата си с офицер Джеймс Хюит, на когото Хари прилича страшно много.
Самият Хюит обаче публично се закле, че е станал любовник на Даяна след раждането на принца.
Медиите намериха и друг кандидат за ролята на баща на Хари. Става дума за офицера от шотландската гвардия Марк Дайер. Към момента обаче и той пази мълчание по неудобната тема, пише jenata.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар