Нещо страшно се случва с Лили Иванова

Гласувайте за статията

Естрадната звезда притесни сериозно феновете си

От близкото обкръжение на Лили Иванова, са сериозно притеснени за състоянието й.

Освен това напоследък все по-голяма част от многохилядните й фенове си задават въпроса дали певицата е болна. Притесненията им са породени от това, че от месец насам примата слабее скоротечно.

Лили Иванова

Естрадната звезда притесни сериозно феновете си

Естрадната звезда винаги е поддържала фина фигура, но напоследък се е стопила почти наполовина.
В момента Лили тежала едва 40 килограма – колкото дете на 10 години. Дали причината за отслабването ѝ е чиста проба суета, или се дължи на заболяване, така и не става ясно.

Примата бе изловена да напуска столичния си апартамент в слънчев есенен ден. Заради високите температури тя си позволила да свали екстравагантното си яке и да излезе само по тениска с къс ръкав – нещо, което не се е случвало поне от 10 години.

Нарушаването на модните ѝ закони показа, че ръцете ѝ са като клечки, а кожата ѝ е прозрачна като оризова хартия, под която си личат релефните ѝ вени. За да не става тази гледка достояние на публиката, и зиме, и лете Лили Иванова носи тоалети, прикриващи цялата дължина на ръцете, че дори и кожени ръкавици, за да не се виждат бръчките и разширените вени по пръстите ѝ.

За момента така и не става ясно на какво се дължи драстичното й отслабване напоследък

Че естрадната легенда не е съвсем в кондиция, си пролича и от това, че едва балансира на ботите си с асиметрични токове, които струват 3 хиляди лева и са дело на любимия ѝ дизайнер – Ив Сен Лоран. Вечната Амбър не успяваше да пази особено добре равновесие, но не ѝ се наложи да се мъчи дълго на него, защото белият ѝ джип „Мерцедес“ и личният ѝ шофьор я очакваха на метър от входа на кооперацията ѝ.

Придвижвайки се към колата, лекият ветрец разместил прическата на звездата и под емблематичния ѝ бретон се подали чисто новите ѝ вежди. Естрадната легенда явно се възползвала от най-новата мания в сферата на красотата – микроблейдинг. Той представлява процедура за рисуване на вежди, които имитират досущ човешките косъмчета. Прави се на принципа на татуировките, но с упойка, защото е изключително болезнено.

За да изглежда добре финалният резултат, дамите изтърпяват под над 500 убождания в кожата, каквито стоически издържала и Лили Иванова. Цената не е никак ниска – между 400 и 600 лева, а ефектът трае до 2-3 години, след което избледнява. До процедурата примата стигнала, защото в последните години натуралните ѝ вежди оредели и почти не си личали, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар