Хороскоп за 18 ноември, понеделник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Везни
Понеделник ще е натоварен ден за вас. Трябва да довършите неща, останали от миналата седмица и да започнете новите задачи. Имате и конфликт с колеги, свързан с приоритетите. След дълъг спор ще стигнете до консенсус. Среща с приятел след изтощителния работен ден ще ви се отрази благоприятно.

Скорпион
Днес ще намерите решение на голяма част от проблемите си. Ще получите немалък доход и притесненията относно финансовото ви състояние ще изчезнат. Ще се почувствате прекрасно и ще изненадате близките си с нещо, което са искали от дълго време.

Стрелец
Понеделник е спокоен за вас. Колега ще ви потърси за съвет, изслушате го. Като му помогнете, ще помогнете и на себе си. Имате здравословен проблем. Не е добра идея да се лекувате сами. Потърсете мнението на специалист. Вечерта отделете време на семейството си.

Козирог
Днес е добър ден да планирате бъдещи цели и проекти. Имате идеи и възможности за осъществяването им. Абмицирани сте, но не знаете откъде да започнете. Обмислете план, посъветвайте се с някого. Очаква ви запознанство с човек, който ще ви заинтригува и впечатли.

Водолей
Добре е днес да обърнете внимание на партьора си. Напоследък не сте имали много време един за друг, а това води до напрежение във връзката ви. Разберете как се чувства и какво го вълнува. Добра идея е да поговорите за бъдещето и очакванията ви. Все пак вечерта ви ще бъде романтична.

Риби
Ще ви се наложи да поставите своите желания и нужди пред чуждите. Помислете дали сте доволни от сегашното си положение и дали искате да промените нещо. Намерете това, което наистина ще ви удовлетвори, и направете план за действие. Не е лоша идея да се посъветвате с близък.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар