Хороскоп за 18 ноември, понеделник – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Предстои ви избор – затова и днес ще сте хвърлени в колебания. Трудно ще можете да вземете решението сами – посъветвайте се някого. Обмислете ситуацията в детайли и погледнете от всяка перспектива. Нови идеи, които ще ви хрямнат, допълнителто ще ви объркат. Доверете се на инстинкта си.

Телец
Днес сте фокусирани изцало върху задачите си, които не са никак леки. Близък ще ви потърси за помощ. Той като цялото ви внимание е погълнато от работата ви, няма да му обърнете необходимото внимание и той ще ви се обиди. Опитайте се да му обясните, че сега не е най-удачното време да говори с вас.

Близнаци
През последните дни времето не ви стига да се справите със задълженията си. Затова днес сте решили да ги подредите по важност и труднос. Въпреки че това наминание ви е неприятно, потърсете помощ, за да приключите по-бързо. Телефонно обаждане ще ви изненада и ще подобри настроението ви.

Рак
Началото на седмицата е успешна за вас. Няма да изпитвате сериозни затруднения с изпълнението на задачите ви, но ще влезете в конфликт с колегите си. Не им обръщайте внимания, останете фокусирани над работата си. Очаква ви новина, която ще обърка плановете ви за вечерта.

Лъв
Денят е натоварващ за вас. Изнервени сте, но опитайте да не го показвате пред колегите си. Добре е да се изолирате от тях. Обстановката около вас е достатъчно напрегната и нямате никакво желание да участвате в разговори и спорове. Уединение вечерта ще ви помогне да си починете.

Дева
Напоследък ежедневието ви е доста забързано. Пропуснали сте нещо важно и днес това ви създава проблеми. След продължително търсене ще намирите решение. Опитайте в следващите дни да забавите темпото. Обърнете внимание на финансите си. Все по-често се налага да търсите заеми.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар