Изглежда принц Чарлз ще се размине с короната

Кралица Елизабет Втора е взела решение кой ще е нейният наследник на трона. Това се съобщава от МК. За момента все още няма официална информация по този въпрос, но новината идва от източници, близки до кралското семейство. Оказва се, че решението на Елизабет Втора е в ущърб на сина й – принц Чарлз, тъй като короната не му била обещана. И така, кой ще наследи трона? [caption id="attachment_610337" align="aligncenter" width="300"]Елизабет Втора Изглежда принц Чарлз ще се размине с короната[/caption] Най-големият внук на кралицата, принц Уилям и съпругата му Кейт! Мълвата носи, че Елизабет Втора скоро ще връчи короната. Твърди се, че 92-годишната кралица повикала принц Чарлз при нея в Бъкингамския дворец и го информирала за това си решение. Решението на кралицата ще бъде официално обявено за обществеността през следващата година, твърдят хора, близки до двореца. Но дотогава принц Чарлз няма да е наблизо, защото майка му ще го обрече на заточение. Кралицата изхвърли протокола през прозореца и шокира всички, които очакваха принц Чарлз да се окичи с короната, шушукат в кулоарите на двореца. Освен това мълвата носи, че кралицата винаги е чувствала, че принц Чарлз няма истинска кралски манталитет. И така, източниците твърдят, че той е неудобен на публично място и не притежава социалната благодат, която е необходима за наследника на британския трон.

Мълвата носи, че кралицата вече е взела решението си

Нещо повече, Чарлз е замесван в скандали, които майка му смята за непростими. Така той се сприятелява с известния Уейн Домени, който е съден за изнасилване на 15-годишно момиче и други сексуални престъпления. В допълнение, кралицата била шокирана от факта, че 52-годишният австралиец Саймън Доранте-Дей обяви, че е „дете на любовта“ на принц Чарлз и Камила Паркър Боулс. Това беше последната капка, която преля чашата, след която Елизабет Втора реши да не коронясва сина си. От друга страна, принц Уилям демонстрира дисциплина, съобразена с поведението на бъдещ монарх. В Лондон казват, че той е много по-естествен като наследник от баща си. Що се отнася до херцогиня Кейт, тя е много по-популярна от съпруга си. В Бъкингамския дворец се коментира, че Кейт може да бъде велика кралица. Елизабет Втора, очевидно, се подготвя за официалната, но засега тайна церемония по предаването на короната на внука си принц Уилям. Подобно решение ще освободи ръцете й, за да се грижи за съпруга си – 97-годишният принц Филип. Както знаете, скорошната му автомобилна катастрофа (17 януари) и последствията от нея шокираха кралицата. Под натиск от страна на обществеността принц Филип написа писмо до жертвата на бедствието Ема Феруедър, чиято ръка беше счупена. Катастрофата се случи близо до кралското имение Сандрингам в Норфолк.

До голяма степен на решението й повлияло и поведението на Камила

Тъй като престолът е прехвърлен на неговия син - 70-годишният принц Чарлз ще бъде принуден да се подчини на заповедта на майка си. Вътрешни хора подчертават, че Елизабет е кралица, затова той трябва да й се подчинява, но се държи като упорит ученик зад затворени врати. Кралица Елизабет заповядаба на сина си и съпругата му Камила да се установят някъде извън Англия, например в Швейцария или Румъния, където кралското семейство има недвижими имоти. Чарлз бил още по-шокиран от факта, че майка му го е отстранила в полза на собствения му син, който все повече напомня по външен вид на принцеса Даяна. Чарлз прекара целия си живот, вярвайки, че ще бъде следващият на трона и вече изпълняваше някои кралски задължения. Принц Чарлз посрещнал решението на майка си много болезнено, а съпругата му Камила също не е щастлива, казват в Бъкингамския дворец. По-рано стана известно, че внуците на Елизабет Втора скоро ще разделят кралския двор. Принцовете Уилям и Хари трябва да решат коя част от персонала ще остане в двореца Кенсингтън и кой ще се премести в Уиндзор в къщата на Фрогмор с Меган Маркъл. Освен това внуците на Елизабет Втора ще трябва да разпределят и служебните си задължения. Може би една от причините решението да не е в полза на Чарлз беше поведението на неговата ненапълно адекватна съпруга Камила: съпругата на принц Чарлз Камила доста пие и се беше нахвърлила върху кралица Елизабет II. Според NewIdea инцидентът е станал на семейна вечеря в шотландския замък Балморал през януари. Журналистите твърдят, че Камила смесила джин, тоник и вино, след което станала "твърде шумна и непоносима". Свекървата видяла това поведение на снахата ѝ и се скарала. Херцогинята от Корнуол пък на своя ред започнала да крещи на кралицата, като я упрекнала, че е разрешила на съпруга си принц Филип да шофира сам в колата. Още повече тя си позволила да смъмри кралицата, че е дала на внука си, принц Хари, да "им диша във врата" със съпругата си Меган. Журналистите твърдят, че Камила лиснала чаша червено вино по Нейно величество и разкъсала колието с перли на кралицата, пише zajenata.bg.