Годжи осребри стабилно потрошаването си

Годжи осребри стабилно потрошаването си
5 (100%) 1 vote

Музикантът все пак е намерил изход от ситуацията

След като Георги Милчев-Годжи пострада при битов инцидент, е напът да осребри стабилно случката.

Към момента известният музикант от „Ку-ку бенд“ е с гипсирана ръка. На този етап не се знае колко дълго ще трае възстановителният период, през който няма да може да свири на любимата си китара.

Годжи

Музикантът все пак е намерил изход от ситуацията

Този здравословен проблем мъчи Годжи, който се притеснява за мястото си в бенда и дали пък Слави Трифонов няма да му бие шута. Освен това е поел доста участия срещу приличен хонорар, които също висят на косъм.

Оказва се, че Годжи се е пазарил за двоен хонорар в много луксозен комплекс в Кранево, близо до резервата Болата. Спа комплекса е предпочитано място за видни бизнесмени, които търсят лукс и чудесно обслужване.
В новогодишната нощ с тях наздравица ще вдигне Годжи, въпреки че едва ли ще свали гипса дотогава. След инцидента обаче се е свързал със собственика на комплекса и са се разбрали, че ще пее, без да свири. В репертоара си той има богат набор от песни, с които ще поздрави гостите.

Комплексът е един от най-изисканите и хотелското настаняване за три нощувки на човек покрай празниците е близо 1000 лв. Отделно кувертът за новогодишната нощ и участието на Годжи се заплащат по 100 лв. за възрастен и 59 лв. за дете, пише show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар