Тризначката Любов показа съпруга си (ФОТО) Преглеждания: 10066

0
Оценете този post

Вяра и Надежда отново вдигнаха пушилка около семейството си

По всичко личи, че към днешна дата тризначката Любов си живее охолно и щастливо в Англия.

В същото време далеч не може да се каже същото за сестрите й, които мизерстват и просят пари за обратен билет до България. Лав Станчева, както се самопрекръсти блондинката, дори е взела при себе си майка си Люба.

Любов
Любов с мъжа си Мартин

Тези дни Любов отбеляза първата годинка на дъщеря си Виктория.
На празника присъствали и двете баби на момиченцето, както и близки и приятели на младите родители. Именно на празника на Вики, тризначката си позволи да се покаже публично с бащата на детето си.

По непотвърдена информация той се казва Мартин и е българин. Според запознати двамата с Любов поели разходите на бабите от София до Лондон. Майката на тризначките обаче щяла да остане за по-дълго и да си търси работа там.

Идеята била на Любов, която се притеснявала, че Вяра и Надежда ще я тормозят психически. Двете сестри наскоро се върнаха в България и бързо успяха да вдигнат пушилка около семейството си.

Тя не ни е истинска майка. Викаме й лелята, защото подозираме, че не ни е родила тя. Няма нито една снимка, на която да е бременна с нас. Има ни едва като 6-месечни бебета, заявиха пред Мартин Карбовски сестрите на Любов. Надежда дори има подозрения, че не са еднояйчни тризначки и тя е на по-голяма възраст от сестрите си.

Другите две сестри отново напомниха за себе си на родна земя

Вяра и Надежда публично обвиниха майка си, че се е опитвала да ги продаде и неведнъж ги убеждавала да станали компаньонки в Англия. Именно заради тези техни обвинения Любов решила да изтегли майка си в Лондон, за да не я ядосват двете й сестри.

Пред Карбовски, Вяра и Надежда не пощадиха и приятеля на Любов. По думите им той им изхарчил всички спестявания и неведнъж им посягал. Злоупотребявал и с наркотиците, а сестра им си затваряла очите.

Припомняме, че тризначките заминаха на гурбет в Англия няколко години след като спечелиха голямата награда в Биг Брадър от 200 000 лева. Парите бързо свършили и в Лондон започнали работа като чистачки.
Неведнъж богати мъже им предлагали да заработват като компаньонки, но те отказвали. Вяра и Надежда се скарали с Любов, когато тя се запознала с бащата на детето си преди 2 години.

Към днешна дата сестра им демонстрира добър стандарт на живот – с мъжа й често си позволяват почивки в Испания, живеят в луксозно обзаведена квартира, а дъщеричката им винаги е облечена кокетно.

Вяра и Надежда пък два месеца живеели в църква и в крайна сметка се обърнали към Карбовски с молба да им купи самолетни билети за България. Върнали се на родна земя без пукната пара, пише zajenata.bg.


Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.