Какво се случва в живота на Мария Илиева?

Гласувайте за статията

Георги Михайлов стана баща отново

В последно време Мария Илиева е изправена пред поредното изпитание в живота.

Запознати издават, че младият бебе донор на Мария Илиева е решил, че му е време да създаде свое семейство. След като набързо се ожени и вдигна сватба, той вече стана баща и за втори път, пише LifeOnline.bg.

Мария Илиева

Георги Михайлов стана баща отново

След сватбата си със свежата Владислава, 29 годишният Георги Михайлов вече е щастлив татко на свое дете от жена на подходяща за неговата възраст. Така бебето, което направи на Мария Илиева – Александър, който скоро ще навърши 2 годинки, вече е батко.

Полусестрата на момченцето се казва Йоанна и е родена в края на октомври. Тъй като бащата рядко се вижда с първородния си син и майка му, не се знае дали и сестричката скоро ще се срещне с по-голямото си братче.

На този етап Георги сам взима решенията в живота си и няма никакви притеснения да споделя радостните мигове от изписването на новородената си щерка. Преди това общи снимки с Мария Илиева и синът им липсваха. Запознати твърдят, че докато били заедно певицата стриктно се опитвала да опази личния си живот. Именно поради тази причина била поставила ембарго на подобни публикации, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар