Драмите на Нана Гладуиш нямат край

Гласувайте за статията

Напук на всички несгоди, тя не губи чувството си за хумор

Проблемите и драмите в семейството на Нана Гладуиш нямат край.

Наскоро и съпругът на тв водещата легнал под ножа. Лекари оперирали крака на Джонатан, а в продължение на месец той щял да се придвижва с помощта на патерици.

В момента съпругът на тв водещата разчитал физически изцяло на нея. Тъй като бил почти напълно обездвижен, Нана Гладуиш се превърнала в негов личен асистент.

Нана Гладуиш

Напук на всички несгоди, тя не губи чувството си за хумор

И тази трудна ситуация тя приема с позитивизъм и се шегува: „Казала съм му, че като махне патериците, аз ще ги взема, че да мога да си почина малко. Това ни е уговорката“, казва звездата от „Съдебен спор“.

Всъщност в последните месеци и нейното здраве не било никак цветущо. Този път обаче нямала тревоги относно онкологичното заболяване, с което води битка вече 7 години. По време на скорошната ваканция на семейството, което всяко лято ходи на обиколка на любимите си дестинации в Америка, Нана преживяла няколко неприятни инцидента.

Още през първите дни на почивката усетила изтръпване на едната част на лицето си. Уплашила се дали не е получила микроинсулт. След като отишла по спешност в най-близката болница, лекарите установили, че всъщност имала частична лицева парализа, която си докарала от стоене под ледената струя на климатика, която ѝ възпалила фатално нерв.

За щастие, болезненото състояние бързо отшумяло, но поредна беда сполетяла водещата. Тя била нахапана от насекоми, а организмът ѝ не реагирал добре и получила алергична реакция. „Изядоха ме до смърт, три дни не спах“, жалва се Нана Гладуиш.

Уви, това не била последната драма за семейната им ваканция в Америка. През последните дни там Нана, която навремето била кънкьорка, решила да си припомни старото хоби. Синът ѝ Джейсън поискал да покара кънки, а на нея също ѝ се приискало. Детето обаче тръгнало да залита, Нана понечила да го хване, за да не падне той фатално, и се приземила от голяма височина по гръб на асфалта.

Първоначално стиснала зъби, но болките си усилили и впоследствие по време на скенер станало ясно, че си е счупила опашката, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар