Най-големите кошмари на Део са напът да се сбъднат

Гласувайте за статията

Изглежда двамата със съпругата му са теглили доста сериозни заеми

Най-големите кошмари на Део, са напът да се превърнат в реалност.

Запознати издават, че Део и жена му Мариана са затънали в заеми. Причина за това е къщата, която си купиха преди време в Годеч. И двамата са теглили ипотечни кредити за имота в отстоящото на 40 км. от София градче.

Део

Изглежда двамата със съпругата му са теглили доста сериозни заеми

Там живеят заедно с двете си деца, а техен съсед е братът на блондина. За това удоволствие обаче ще плащат с години. Шоуменът имал свой апартамент в София, където поканил жена си Мариана още преди години.

С оглед на това, че семейството им щяло да се увеличава, родителите преценили, че в един момент жилището ще им отеснее и започнали да търсят алтернатива. Братът на Део предложил да купи парцел в Годеч и да си построи на него сглобяема къща.

Самият той направил същото преди няколко години. Идеята била одобрена и от шоумена, и от неговата половинка, така че днес те вече са собственици на голяма и удобна къща. Но с цената на банкови заеми, които не зная кога ще могат да изплатят.

Не е ясно точно каква сума е взел Део от банката, но най-вероятно става въпрос за няколко десетки хиляди евро, пише таблоид. Смелост да предприеме подобна крачка му дал договорът като водещ на тотото.

Това е единственият постоянен работен ангажимент на блондина. Извън него той разчита само на реклами, в които участва от време на време, покани да бъде водещ на различни събития и тук-там ангажименти в риалитита, от които взима хонорари.

Въпреки финансовите притеснения Део бил доволен, че вече не живее в София. Той започнал да практикува аграрна терапия – копаене и градинарство, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар