Лъсна скандалната истина за Миролюба Бенатова

Гласувайте за статията

Ралица Петрова не намира думи, с които да опише разочарованието си от нея

Скандалната истина за Миролюба Бенатова излезе наяве.

Оказва се, че Миролюба Бенатова, е разбила семейство с две деца. От няколко месеца бившата разследваща журналистка и настояща таксиджийка живее с десет години по-младия си любовник. По всяка вероятност тя вече крои планове да го направи свой съпруг, след като наскоро съдът официално го е развел с вече бившата му жена и майка на дъщерите му.

Миролюба Бенатова

Ралица Петрова не намира думи, с които да опише разочарованието си от нея

За скандалния любовен триъгълник разказва потърпевшата съпруга Ралица Петрова. Изоставената жена едва тези дни разбрала съвсем случайно, че Миролюба, заради която мъжът ѝ Симеон напуснал семейното огнище, е именно Бенатова.

Ралица се усъмнила, че половинката ѝ има извънбрачна връзка в началото на годината.
„Имахме деветгодишен брак. След Нова година мъжът ми започна да си намира оправдания да отсъства всяка неделя, закъсняваше и след работа. Изнесе се от дома ни през март, след което много пъти искаше развод. Делото ни мина на 24 септември“, разказва напуснатата съпруга.

Ралица не знаела коя е жената, чиято спалня привлякла мъжа ѝ по-силно, отколкото семейният уют и устои. „Скоро научих, че тя всъщност е Миролюба Бенатова. Защото моя позната ги е засякла в един от моловете, тя ми каза. Чак тогава направих връзката, понеже бях виждала на телефона му онази известна нейна снимка с фотообектива. На вайбъра му звънеше някаква си Миролюба, но въобще не бях обръщала внимание преди.

Да, наистина „дъното“ не е да си шофьор на такси, за мен дъното е да хванеш 10 години по-млад от теб средностатистически мъж, баща на две деца“, шокирана е жената, която остава самотен родител заради съмнителния морал на Бенатова.

Майката била твърдо против двете ѝ момичета – на 6 и 8 години, да се запознават с новата приятелка на баща си – независимо дали тя се казва Миролюба Бенатова, или е друга жена. Въпреки молбите ѝ това се случило.

Разбила семейство с две деца, без да й мигне окото

„Зад гърба ми той няколко пъти ги е водил при въпросната личност. Разбрах, когато един ден с дъщеря ми минавахме покрай блока ѝ и тя ми каза: „Мамо, тук живее Мира“ – разказа още възмутената съпруга. „Преди няколко дни пък ги заведе на кино, отново с нея. Те не ми споделиха, но са казали на баба си.
И вчера намерих една снимка на Бенатова от медиите и им я показах: „Деца, вие с тази жена ли ходихте на кино?“. А те: „Да, да, това е Мира, тя къде работи, каква е?“.

В момента 35-годишният Симеон, по професия инженер във фирма за производство на трансформатори, живеел с 44-годишната Бенатова и котката ѝ в нейния апартамент. Цялата тази история най-вероятно изобщо не тежи на съвестта на бившата журналистка на Нова тв, която в свое лично интервю отпреди три години най-безцеремонно заяви: „Бракът за мен никога не е бил ценност“, възмущава се изоставената съпруга.

А в друго Бенатова признава, че не вярва в самотното отглеждане на деца и е почитателка на невъзможните връзки: „Невъзможни, защото по различни причини не може да се развият в нещо повече – да се трансформират в класическо семейство с деца“.

По всичко личи, че поредната си невъзможна връзка Миролюба е докарала до края, та макар и с цената на едно разбито семейство. Майката от което занапред ще продължи живота си като самотен родител, на какъвто я обрича Миролюба Бенатова. Която впрочем е дете на разведени родители…

„Явно не си е научила житейските уроци. В шок съм от това, което се случва в живота ми. Имахме нормален брак, имали сме кавги и битовизми като във всяко семейство. Човек в изблик на гняв може да изрече много тежки думи, но какво да ви кажа – аз просто съм отвратена. Всичко това е безскрупулно!“, завършва с огромна горчивина Ралица Петрова, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар