Любимка на Слави Трифонов удари дъното

Гласувайте за статията

Преди време мулатката впечатли шоумена с еластичността си

Любимка на шоумена Слави Трифонов удари дъното.

Става въпрос за любимата танцьорка на Слави Трифонов – Моника Бабикер. Екзотичната красавица загърби светския живот и стана продавачка. Тя избяга от светлината на прожекторите, заживя в Русе и продава дрехи в центъра на града.

Слави Трифонов

Преди време мулатката впечатли шоумена с еластичността си

Моника стана известна покрай участието си в първия сезон на успешното риалити шоу „Танцувай с мен“, което беше организирано от Дългия. Мулатката впечатли Слави Трифонов с еластичността си и въпреки, че не спечели, той я взе към екипа си.

Бабикер участваше в големите концерти на Дългия, които организира в столицата през последните години и беше част от най-близкото му обкръжение, пише столичен вестник. В един период от живота си танцьорката започна да гради кариера в Лондон, но изненадващо за някои се върна в България и заживя в Русе.

Там Моника отглежда 9-годишната си дъщеричка и малкия си син, който е в ясла, и работи в магазина си за дрехи. Въпреки че няма голяма клиентела и е запозната с малките финансови възможности на голяма част от русенци, танцьорката не се оплаква и се наслаждава на спокойния си живот.

Паралелно с работата, тя учи право задочно в Русенския университет. По документи родният й град е Варна, но Моника признава, че най-добре се чувства в Русе и там вижда бъдещето на себе си и децата си. Родителите й се запознават в морската столица, а в резултат на любовта им се ражда тя. В впоследствие майка й, която е от Русе и баща й от Судан заживяват край Дунава.
Преди години Моника беше спрягана за любовница на Слави Трифонов, но по-късно стана ясно, че това е само слух. Той не бе потвърден официално от нито една от двете страни, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар