Лора Крумова напусна България

Гласувайте за статията

Очевидно блондинката е зачеркнала категорично телевизионната си кариера

Немалка част от редовните зрители на Нова тв все още страдат по Лора Крумова, която се оттегли в майчинство след появата на бял свят на втората й рожба.

Но сега телевизионната блондинка ги изненада още по-неприятно, като избра да живее не в родината, а зад граница.
От почти 2 месеца тя има нов адрес, но не става въпрос просто за смяна на жилището, а направо за смяна на държавата.

Лора Крумова

Очевидно блондинката е зачеркнала категорично телевизионната си кариера

Заедно със съпруга си Сотир и двете им деца са се преместили в южната ни съседка Гърция. Там са се установили на не много популярния остров Лемнос, който в последните години е притегателна точка за родния елит.

Колко време ще останат двамата там и дали и зимата ще предпочетат да са в Гърция, все още не е ясно. Очевидно обаче Лора Крумова няма намерения да възражда телевизионната си кариера.

Припомняме, че тя излезе по майчинство, за да гледа дъщеричката си Мина, а нейната позиция на водеща на „Събуди се“ зае Мартина Ганчева. Първоначално тя била ангажирана само да я замества, но рейтингите показали, че се справя повече от добре и най-вероятно от ръководството щели да я оставят за постоянно.

Тя е номинирана и за Жена на годината в категория „Телевизия“. Клюката в Нова тв обаче гласи, че Мартина никак не била долюбвана от екипа, който все още жалел по титулярката Лора Крумова, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар